Consulten

Op de juiste manier dragen zorgt voor goede ondersteuning en comfort bij ouders en kind. Door de juiste draagtechnieken toe te passen kun je dit bereiken. Ik help je hier graag bij.

Tijdens een consult kijken we samen naar de beste techniek voor het dragen van jou kindje. Je kunt een specifieke draagtechniek leren, maar ook een pasconsult voor draagzakken. Liever met z’n tweeën? Ook een duoconsult is mogelijk.

Heb je vragen over consulten en/of prijzen, of wil je graag maatwerk?

Recensies van consulten

Heel goed advies. Doordat we verschillende knopen en doeken mochten gebruiken, hebben we echt passend advies gekregen. We kunnen onze dochter nu dragen, ze vindt het heerlijk. En wij ook!

Annelotte

Elke heeft me goed geholpen met het vinden van de juiste draagdoek.  Het advies is op maat zodat je een draagdoek vindt die geschikt is. Het oefenen van het knooptechniek hebben we net zolang gedaan totdat ik er zeker genoeg van was dat ik het zelfstandig kon, dit was erg prettig!  Door de passie van Elke ben ik zelf ook enthousiast geworden en gebruik ik het dagelijks.

Joanne

Heel fijn advies en tips gekregen!! We gaan er zeker veel plezier van hebben! Met een pop oefenen is makkelijk, maar toch wel erg fijn om er zo’n ervaren iemand bij te hebben als je je pasgeboren kleintje voor ‘t eerst in zo’n mooie doek hangt. Dankjewel voor de leuke middag!

Heijke

Bij jou thuis

In een vertrouwde omgeving oefenen, eventueel met je eigen kindje.

Draagdoek & -zak advies

Moeite om een goede doek of drager te vinden? Probeer ze tijdens een consult huur er een voor €10,- per week .

Bereikbaar

Ook na een consult ben ik er nog voor je, via Facebook of Whatsapp.

Duo consult

Een consult kan ook met twee personen – leer ook van elkaar!

Copyright 2016 - Elke Draagconsulente